ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

IMG_20190121_191201
Give the pupils something to do, not something to learn; and the doing is of such nature as to demand thinking; learning naturally results. - John Dewey

Η ολιστική εκπαίδευση που χαρακτηρίζει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Λάμπρου αφορά δραστηριότητες που καλύπτουν τους μαθητές σε οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό και κοινωνικό επίπεδο. Με αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα προς τον μαθητή συνδυάζουμε την ολιστική προσέγγιση με τη βιωματική μάθηση που δίνει έμφαση στην εμπειρία κατά τη διαδικασία της μάθησης. Ο μαθητής οικειοποιεί τη γνώση μέσω της εμπειρίας ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις του. Κατά συνέπεια το μάθημα γίνεται πιο αποδοτικό, ευχάριστο και δημιουργικό για τους μαθητές.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ-ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Το κέντρο μας πρώτο στο Κορωπί εγκατέστησε interactive smartboards καί interactive mimio (διαδραστικοί πίνακες αφής οι οποίοι ειναι συνδεδεμένοι με υπολογιστή και προτζέκτορα) που κάθε χρόνο αναβαθμίζουμε. Οι πίνακες αφής ζωντανεύουν το μάθημα καί το κάνουν πιο αποδοτικό, ενδιαφέρον καί διασκεδαστικό.

Η χρήση των e-books στο σπίτι αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι μάθησης. Οι μαθητές μπορούν εύκολα οποιαδήποτε στιγμή στον υπολογιστή τους να μελετήσουν λεξιλόγιο, να κάνουν ασκήσεις, να παιξουν παιχνίδια, να εξασκούνται στο ακουστικο λόγο και να κάνουν επανάληψη πάνω στο μάθημα.

Η συνεργασία μας με τους καλύτερους ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας μας.